stembureau verkiezingen

Stembureau’s kanton Meise zijn volledig bemand

Gepost op 05/10/2018
Door: Goeiedag redactie

De stembureau’s in het kanton Meise (Londerzeel, Meise, Wemmel, Grimbergen en Kapelle-op-den-Bos) zijn sinds gisteren volledig bemand. Het was de eerste keer voor de nieuwe vrederechter Joëlle De Ridder dat ze de zoektocht naar voorzitters en plaatsvervangende bijzitters moest organiseren. “Al bij al is het redelijk vlot verlopen. Enkel in Wemmel was er af en toe een probleem omdat zuiver Franstaligen niet als voorzitter kunnen ingezet worden.” Ook zij ontsprongen uiteindelijk niet de dans en worden als bijzitter ingeschakeld. “In tegenstelling tot de voorzitter beperkt hun contact met de kiezer zich tot niet veel meer dan een ‘goeiedag’ en dat zal nu nog wel lukken…”

Goeiedag redactie