2013-12-06  soep op de stoep teralfene 08

FOTO’S: Soep op de stoep in Liedekerke en Teralfene

Gepost op 09/12/2013
Door: Rudy De Saedeleir

Vrijdag en zaterdag serveerden de leden van de Federatieploeg Liedekerke – vrijwilligers uit de vier parochies Sint Niklaas, Sint Michiel, O.L.V. Boodschap en Sint Jan-Evangelist – maar liefst 40 liters soep, gemaakt en geschonken door kok Patrick Asselman van Café Den Appel.

In Teralfene gebeurde dat vrijdag tijdens de boerenmarkt en in Liedekerke tijdens de zaterdagmarkt. De soep werd in ruil voor een vrije bijdrage aangeboden.  De actie dient om de bezoekers van de markt bewust te maken over armoede op het platteland.

De komende weken vinden er nog tientallen Soep op de Stoep acties plaats in de regio.

Foto’s: Jacky Delcour

Rudy De Saedeleir
Ook het nieuws vraagt om steeds met liefde en zorg te worden omringd. Bondig waar het kan, langer als het moet, maar altijd duidelijk en helder.

Laat een commentaar achter

*