Trouw Nathalie Hellinckx 15

Dit waren onze Goeiedag-blikvangers van 2015

Gepost op 01/01/2016
Door: Rudy De Saedeleir
Tags:

Als regiomagazine focust Goeiedag uiteraard op het regionieuws van de 17 steden en gemeenten waar ons magazine verschijnt.

De grote blikvangers op onze Goeiedag-nieuwssite wijken dan ook af van de grote – nationale en internationale – nieuwsfeiten, al zijn er ook een aantal dramatische feiten bij die eveneens het nationale nieuws haalden. Het hardere nieuws scoort meestal snel maar kort, maar veel zachtere nieuwsberichten doen het dan weer beter op de langere termijn.

Als afsluiter van het jaar zetten we voor u graag nog eens 20 van de meest aangeklikte berichten van 2015 op een rijtje: het best bekeken bericht voor elke Goeiedag-gemeente of -stad, plus het best bekeken sportbericht, foto-album en interview op onze site. En nu op naar alweer een nieuw boeiend nieuw(s)jaar!

Rudy De Saedeleir
Ook het nieuws vraagt om steeds met liefde en zorg te worden omringd. Bondig waar het kan, langer als het moet, maar altijd duidelijk en helder.