POLITIE_TARL

Verdachte dieven gearresteerd

Gepost op 01/09/2019
Door: Georges Gielen

Een grootschalige operatie van diverse interventieploegen – politiezones TARL (Ternat-Affligem-Roosdaal-Liedekerke) gesteund door de zones Dilbeek en Denderleeuw-Haaltert – leidde op woensdag 28 augustus rond 3 uur ‘s nachts naar de zoektocht en uiteindelijke arrestatie van twee verdachten in een diefstal in een handelszaak langs de Stationsstraat in Liedekerke. Een en ander als gevolg van diverse meldingen van diefstallen in handelszaken, voertuigen en woningen in de nabije omgeving. Beide gearresteerden konden geen geldige identiteitsdocumenten voorleggen. Laboranten van de federale gerechtelijke politie deden ter plekke verder onderzoek op basis van aangetroffen bloed- en schoenzoolsporen. De betrokkenen worden de volgende dag voorgeleid bij respectievelijk de jeugdrechter en de onderzoeksrechter. Naar verluidt zullen de arrestanten ter beschikking gesteld worden van de dienst Vreemdelingenzaken. (ggm)

Georges Gielen
Georges Gielen schrijft en fotografeert al dertig jaar voor diverse kranten en weekbladen. Hij werkte jarenlang als eindredacteur voor de krant 'Het Nieuwsblad'. Bij de uitgeverij Lannoo publiceerde hij diverse reisgidsen over Zeeland, de Elzas en 'Logeren in een Stiltehotel'. Sinds 1987 maakt hij reportages voor magazines als 'Feeling', 'Grande', 'Elle', 'Plus Magazine' en nu dus ook 'Goeiedag'.