Workshop ‘Vlechten met snoeihout’

Datum07/10/2013 - 07/10/2013
LocatieParkvilla, Parklaan 24, Asse
Website

Je laat je snoeihout liever niet verhakselen, maar wenst het een tweede leven te geven? Dan is de workshop ‘Vlechten met snoeihout’ iets voor jou! In deze workshop, georganiseerd door het gemeentebestuur en de intercommunale Haviland, ga je actief aan de slag met snoeihout.

Je leert welk snoeihout bruikbaar is om te vlechten, waar je vlechtwerk kan toepassen in de tuin en wat de belangrijkste aandachtspunten zijn om tot een mooi resultaat te komen.

Je gaat tijdens de workshop vooral actief aan de slag. Eerst snoei je geschikte takken en vervolgens vlecht je een enorm cirkelvormig vlechtwerk rond een magnifieke boom. Dat doe je in de eerste plaats om het park te verfraaien, maar om nog heel wat andere redenen. Meer daarover in de workshop!

Praktisch

Zaterdag 12 oktober om 9 uur: ontvangst in de Parkvilla, Parklaan 24, Asse.

9.15 uur: start actieve workshop.

12 uur: napraten en uitblazen bij een broodje aangeboden door het gemeentebestuur.

Laarzen, werkkledij met lange mouwen en handschoenen worden aangeraden. Wie een handsnoeischaar heeft, brengt die best mee.

De workshop is volledig gratis. Het aantal deelnemers is beperkt.

Inschrijven is verplicht vóór 7 oktober via Inge D’hoe, T 02 334 17 59, inge.dhoe@haviland.be

Ook het nieuws vraagt om steeds met liefde en zorg te worden omringd. Bondig waar het kan, langer als het moet, maar altijd duidelijk en helder.

Laat een commentaar achter

*