A Twee sporen beton

Fietsersbond tegen twee sporen beton

Gepost op 15/05/2017
Door: Jean-Paul Van der Elst
Tags: ,

De Fietsersbond van Asse verzet zich met hand en tand tegen het aanleggen van twee sporen beton in drie onverharde landwegen. De Fietsersbond vindt dat twee sporen beton de plaannen voor een fetsroute tussen Aals, Affligem, Asse en Brussel zal dwarsbomen. Zij roepen de Assenaren op via een mail aan te dringen op een grondiger oplossing en om vanavond naar de gemeenteraadszitting te komen.

In de plaats van het twee sporen beton pleit de fietsersbond voor een verharding in beton of asfalt van drie meter breed. Op die manier zou een kwaliteitsvolle fietsroute ontstaan die de F220 (Aalst-Abdij Affligem) en de F212 (Asse station-Brussels gewest) met mekaar verbindt. De Fietsersbond vraagt het agendapunt te verdagen om een alternatieve oplossing (verharding) mogelijk te maken.

Jean-Paul Van der Elst