ASSE Kadert goud

Asse kadert goud nog tot 7 oktober

Gepost op 01/10/2018
Door: Jean-Paul Van der Elst
Tags:

De adviesraad voor Lokale Economie organiseert dit jaar opnieuw ‘Asse kadert goud’. Vanaf zaterdag 29 september tot en met zondag 7 oktober krijg je per aankoop in één van de deelnemende handelszaken een wedstrijdkaart. De deelnemer vult de kaart in en steekt deze in de wedstrijdbus bij de handelaar samen met het kasticket als bewijs van zijn of haar aankoop tussen 29 september en 7 oktober.

De prijzen bestaan uit de inhoud van de gouden kader zoals tentoongesteld in de etalage van de deelnemende handelaar. Per handelszaak wordt er op 8 oktober één winnaar getrokken. De winnaars worden na de trekking gecontacteerd en uitgenodigd op de prijsuitreiking op woensdag 10 oktober.

Jean-Paul Van der Elst