Kasteel Waalborre banner

Grabbelen in het park

Gepost op 22/04/2019
Door: Jean-Paul Van der Elst
Tags:

Kasteel Waalborre kleinOp Pasaszondag konden alle kinderen tot twaalf jaar terecht in het Kasteel Waalborre voor een Paasgrabbel met chocolade eitjes. Het weer was zo mooi dat de paaseitjes pas op het laatste moment konden ‘verstopt’ worden. Johan Van Elsen en zijn team vreesden dat de chocolade zou smelten door het zonnige weer. Het was een lust voor het oog om de kleintjes te zien rond drentelen in het mooie Park De Vis op zoek naar de versnaperingen. Voor de ouders waren er gratis koffie en croissants. De Paasgrabbel werd georganiseerd in samenwerking met Chocolatier Valentino. Na de Paasgrabbel serveerde Kasteel Waalborre een lekker Paasmenu aan zijn gasten.

Jean-Paul Van der Elst