ASSE schoolfeest banner

(Duurzame) schoolfeesten

Gepost op 21/05/2019
Door: Jean-Paul Van der Elst
Tags:

De maand mei is de maand van de schoolfeesten, dat is ook in Asse niet anders. Op zaterdag 18 mei organiseerden twee basisscholen, op een paar honderd meter van mekaar, hun jaarlijks feest. In basisschool Vijverbeek werd een duurzaam schoolfeest georganiseerd, ecologisch en fair trade. Het bonte publiek schoof aan bij de standjes met allerlei lekkers, liet de kinderen genieten van de vele spelletjes en klapte mee met de optredens.

Ook bij basisschol De Kleine Wereld werd feest gevierd. Dat gebeurde zelfs tot buiten de poorten van de school: op het nieuw aangelegde Koensborrepleintje stond een reuzengroot springkasteel waarop de jongsten zich naar hartenlust en veilig konden uitleven.

ASSE Schoolfeest De Kleine Wereld

De Kleine Wereld

ASSE Schoolfeest Vijverbeek

Vijverbeek

Jean-Paul Van der Elst