DENDERL LvB Feest

Geslaagd LvB Feest

Gepost op 03/06/2018
Door: Jean-Paul Van der Elst
Tags:

In Denderleeuw werd afgelopen zaterdag (2 juni) het eerste “LvB Feest!” georganiseerd, de opvolger van de gekende Soirée Rouge. De naam veranderde omdat sp.a, Open VLD DENDERL Get Readyen enkele verruimingskandidaten nu samen de Lijst van de Burger vormen. Maar de traditie van een leuke familieavond werd wel doorgetrokken. In zaal Lecompte konden de vele aanwezigen genieten van lekker eten en fijne optredens.

Op het podium stond een plejade van vedettes: de Denderleeuwse Gino en Ben, Get Ready!, Soulbrothers, Les Copines en Soulfire.  Daarna volgde nog een afsluitende afterparty met dj Ducky. De organisatoren waren blij met de mooie opkomst. LvB hoopt dan ook op een mooi resultaat bij de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober.

Jean-Paul Van der Elst