bibliotheekweek

Verwendag in Bib Dilbeek

Datum12/10/2013 - 12/10/2013
LocatieBib, Westrand, Dilbeek
Website

“Kom binnen en zet u!”

Laat je eens extra verwennen in de bib op de Verwendag op zaterdag 12 oktober. Dat is de start van de jaarlijkse bibliotheekweek die loopt van 12 tot 20 oktober. Met de slagzin “Kom binnen en zet u!” wordt de huiselijkheid en gastvrijheid van de bib in de verf gezet.

De bib is een plek waar het goed toeven is, waar je kan rondkuieren op zoek naar een goed boek of spannende film of waar je gezellig kan gaan zitten met een krant en een kopje koffie. Iedereen is er welkom.

Op vrijdagavond al is er een kookworkshop in het Castelhof. Liefhebbers kunnen dan allerlei lekkere aperitiefhapjes leren maken, die op zaterdag in de bibliotheek zullen worden opgediend!

Dus “Kom binnen en zet u!” op zaterdag 12 oktober voor een ontbijt tussen 9 en 11 uur of kom een aperitiefje drinken tussen 11 en 13 uur. Op de jeugdafdeling kunnen de kinderen terecht om zich te laten schminken.

Dit jaar is onze Verwendag ook de perfecte gelegenheid om de nieuwe look van de volwassenafdeling en de volledig vernieuwde mediatheek te ontdekken! In de mediatheek kan je ook interessante koopjes doen want we verkopen er onze afgevoerde boeken, cd’s en dvd’s. De verkoop loopt tijdens de hele bibliotheekweek.

Alle activiteiten zijn gratis, maar inschrijven voor de kookworkshop is verplicht, want de plaatsen zijn beperkt: 02-451.69.70, info@wolfsput.be of aan de balie.

www.wolfsput.be.  

Ook het nieuws vraagt om steeds met liefde en zorg te worden omringd. Bondig waar het kan, langer als het moet, maar altijd duidelijk en helder.

Laat een commentaar achter

*