Hogeschool vernieuwt sportcampus Parnas Dilbeek

Campus Parnas in Dilbeek, de sportcampus van de Odiseeā€hogeschool, zit binnenkort in een nieuw jasje. Afeglopen zomer werd de sportaccommodatie vernieuwd, en momenteel krijgen de gevel en de buitensportterreinen nog een makeā€over.

Hogeschool Odisee biedt op Campus Parnas de opleidingen Lichamelijke Opvoeding en Bewegingsrecreatie (binnen de bacheloropleiding Secundair onderwijs) en de bacheloropleiding Orthopedagogie.

Parnas 2De sportinfrastructuur op Campus Parnas werd volledig gerenoveerd, net als de kleedkamers, douches en sanitaire voorzieningen.

Ook aan de omvangrijke achtertuin van Campus Parnas zijn veranderingen op til. ā€œDaar werken we aan een Finse looppiste, een grasveld voor buitensporten, een terras en een parkingā€, vertelt Marnik De Vos, Hoofd Dienst Gebouwen en projecten. In de loop van dit academiejaar worden die afgewerkt.

ā€œDaarnaast renoveren we de gevel van de campus. De verouderde gevelbekleding wordt verwijderd en vervangen door sandwichpanelen, zodat de isolatiewaarden van de campus omhooggaan.ā€

Voor de verschillende facetten van het project is Odisee in zee gegaan met het Antwerps Architecten Atelier en Buro Bossaert.