Infosessie ‘Diabetes, wat nu?

Datum02/12/2019 - 02/12/2019
LocatieBond Moyson kantoor, Geraardsbergsestraat 69, 9300 Aalst
Websitehttps://www.bondmoyson.be/ovl/gezond-actief/gezondheidsacademie/infosessies-workshops/Ontmoeten-informeren/Pages/Infosessie-Diabetes%2c-wat-nu.aspx

Wil je graag wat meer te weten komen over diabetes (suikerziekte), dan ben je aan het juiste adres.
Wat gebeurt er in je lichaam? Hoe werkt de medicatie? Mag ik nog een taartje eten? Kan je diabetes voorkomen? En kan je complicaties vermijden? Op deze vragen krijg je een duidelijke uitleg en tal van nuttige tips voor je dagelijkse leven door Mevr. Mieke de Win, diabetes-educator/verpleegkundige.
Als tweede luik van deze infosessie maken we jou éénvoudig wegwijs in de verschillende terugbetalingen en zorgsystemen. Een voortraject of zorgmodel, een zorgtraject of gespecialiseerde opvolging van jouw diabetes bij de diabetesspecialist? Allemaal ingewikkelde systemen en namen, maar wat telt voor jou is op welke voordelen en terugbetalingen jij in jouw situatie recht hebt! Hoeveel keer krijg je een bezoek aan de diëtist en podoloog terugbetaald, en wat daarna? Wat is diabetes-educatie en heb je er recht op? Welke extra ledenvoordelen zijn er voor jou interessant? Kortom, nuttige info!