Kerstconcert Davidsfonds Teralfene

Datum22/12/2013 - 22/12/2013
LocatieSint-Janskerk van Teralfene, Affligem
Website

Davidsfonds Teralfene nodigt u uit op haar kerstconcert op zondag 22 december 2013 om 19 uur in de Sint-Janskerk van Teralfene.

Ook weer dit jaar brengt het Oost-Vlaams Kamerorkest samen met het Gemengd Kamerkoor Vivace en sopraan Lisa De Rijcke een concert van hoogstaand niveau.

Het belooft een sfeervolle avond vol mooie muziek te worden. Naar goede gewoonte is er aansluitend een receptie in de Parochiezaal alwaar er over het concert kan nagepraat worden.

Kaarten en info te bekomen bij de bestuursleden en de voorzitter Alfons Rossignol 053/662821 (alfons.rossignol@telenet.be).

  • Het Oost-Vlaams Kamerorkest werd in 1983 opgericht onder de stuwende kracht van de toenmalige dirigent François Schollaert. Sedert 2005 staat het orkest onder leiding van dirigent Bruno De Schaepdrijver. De muziek heeft haar rechten, maar ook het publiek heeft die. Daarom gaat het Oost-Vlaams Kamerorkest voor zijn hedendaagse repertoire altijd op zoek naar werk dat voldoende kwaliteit biedt en dat tegelijk aangenaam in het oor klinkt.
  • Het Aalsters gemengd kamerkoor werd in 1989 opgericht. Het koor staat sinds 1995 onder leiding van Frederik Meireson. Dank zij een grote flexibiliteit en een degelijke muzikale kennis is het mogelijk om een breed repertoire op hoog niveau te brengen. Het koor heeft dan ook een heel stevige reputatie.
  • De soliste Lisa De rijcke is een jong talent van eigen bodem (Hekelgem). 

DafoKerstConcertAff.indd

Ook het nieuws vraagt om steeds met liefde en zorg te worden omringd. Bondig waar het kan, langer als het moet, maar altijd duidelijk en helder.

Laat een commentaar achter

*