Oudscouts-, oudgidsen- en oudstamavond

Datum30/11/2013 - 01/12/2013
LocatieJeugdhuis Stam X, Denderleeuw
Website

De vzw Scouts, gidsen en Stam X Denderleeuw organiseert opnieuw 2 activiteiten in 1 weekend ten voordele van hun lokalenproject.

Op zondag 1 december organiseert de vzw een azaleaverkoop. Geef uw bestelling door aan Hanne Broeckaert via hbroeckaert@hotmail.com. Een bloemetje kost 6 euro.

Op zaterdag 30 november is iedereen vanaf 21 uur welkom in Stam X voor een oudscouts-, oudgidsen en oudstamavond. Kom bijpraten bij een hapje en een drankje. Elkaar nog eens tegenkomen aan de toog om een Witkap te bestellen, de verhalen van toen nog wat aandikken, de groeiende buiken vergelijken: op vraag van velen organiseren we graag dit avondje nostalgie.

Wie wil, kan al vroeger afspreken en om 19 uur een tafel voor zijn/haar generatiegenoten reserveren voor een lekker feestmaal voor 10 euro. Inschrijven voor de maaltijd kan tot 15 november bij Ruben via ruben_van_bogaert@hotmail.com. Dresscode: wees zelf het bloemetje!

Als je op de hoogte wil blijven van de activiteiten van de vzw of als je zelf een steentje wil bijdragen, kan je dit laten weten via stamscoutsgidsen.denderleeuw@gmail.com. Of je spreekt gewoon de groepsleiding van scouts en gidsen of de Stamleiding aan over het project.

Ook het nieuws vraagt om steeds met liefde en zorg te worden omringd. Bondig waar het kan, langer als het moet, maar altijd duidelijk en helder.

Laat een commentaar achter

*