Oxfam Cadeaudagen – Fair Trade geschenkenbeurs

Datum13/12/2013 - 21/12/2013
Locatiezaal Den Breughel, Dorp, Denderleeuw
Website

Op 13, 14, 15, 19 en 21 december organiseert Oxfam Wereldwinkel Denderleeuw-Liedekerke zijn jaarlijkse Fair Trade Geschenkenbeurs.

Ook dit jaar gebeurt dat weer in nauwe samenwerking met de Gemeentelijke Raad voor Ontwikkelingssamenwerking. The place to be is zaal Den Breughel op het dorp in Denderleeuw.

Iedereen die leuke kerstcadeautjes zoekt of inspiratie wil opdoen voor het oudejaarsavondmenu mag weer rekenen op de creativiteit en knowhow van onze handelspartners uit het Zuiden.

De lekkere proevertjes en de persoonlijke service krijgt u er bij van het winkelteam. Voor ieder wat wils.

Fashionista’s kunnen zich verheugen op een uitgebreide collectie trendy juwelen, sjaaltjes en lederwaren. Wie houdt van lekker eten en drinken kan zijn hartje ophalen aan allerlei koekjes, chocolade, exotische kruidenmengelingen, wijn, koffie en tal van andere (h)eerlijkheden.

Voor interieur- en kookliefhebbers is er een uitgebreide selectie aan theelichtjes, decoratief keramiekwerk, glaswerk, serveerschalen en keukenlinnen. En ook aan het jongere volkje werd gedacht: van babyspullen in biologisch katoen en fleurige pennenzakjes tot coole smartphonehouders.

Op de fair trade spirit staat geen leeftijd.

Nieuw dit jaar is de vrijdagavondopening op 13 december van 17 tot 21u. U kunt dus na een zware werkweek zo bij ons terecht voor een gezellige ontspannende shop-avond met een fijn glaasje en hapje.

Op zaterdagen 14 en 21 december bent u welkom van 10 tot 18 uur.

Op zondag 15 en donderdag 19 december is de beurs open van 14 tot 18 uur.

Tijdens het eerste weekend (14 en 15 december houdt Ziekenzorg Denderleeuw zijn wafelenbak in de foyer. Zo kunt u tijdens de beurs uzelf op iets lekkers trakteren en zo Ziekenzorg steunen.

Op zondag 15 december kunt u komen genieten van een verrassend concertje.

Bar voor het goede doel

Opbrengsten van de bar tijdens de geschenkenbeurs gaan naar een project in het Zuiden.

wereldwinkel denderleeuw cadeaubeurs

Ook het nieuws vraagt om steeds met liefde en zorg te worden omringd. Bondig waar het kan, langer als het moet, maar altijd duidelijk en helder.

Laat een commentaar achter

*