Snijtechnieken in de keuken

Datum24/01/2019 - 24/01/2019
LocatieKeuken - Parochiezaal Elckerlyc-Kerkplein 12 - Oetingen
Website

Wij leren: versnijden van een ui, groenten versnijden in julienne en brunoise, het snijden van een sinaasappel evenals het ontvellen van een tomaat, met een deel van de groenten worden gerechten bereid en gedegusteerd.
De deelnemers brengen zelf een keukenschort, snijplank met min. afmeting van 30 x 38 cm mee evenals een koksmes ( demi – chef of iets dergelijks), keukenmesjes en dunschiller.

Prijs: met Femmapas en inwonend gezinslid: € 10 – niet-leden: € 15 (De kopies van de 3 recepten, de hapjes en de drankjes zijn in de prijs begrepen).
Maximum aantal deelnemers is beperkt tot 16. Vlug reageren dus! Meer informatie en inschrijven voor 23 januari 2019. Je kunt enkel deelnemen na een mail naar femma.oetingen@hotmail.com of bij Magda 0478 55 70 72 EN betaling op Femma-rekening BE68 7865 6224 6134 met vermelding van je naam en ‘snijtechnieken’.

  • aanvang 19.30 uur
  • organisatie: Femma Oetingen