toneeltijlternat stilte 1

Tijl pakt uit met rasechte deurenkomedie

Datum29/11/2013 - 07/12/2013
LocatieCC De Ploter, Kerkstraat, Sint-Katherina-Lombeek
Websitewww.toneeltijlternat.be

Heb je altijd al willen weten hoe het eraan toegaat achter de schermen van een theatergezelschap? In de deurenkomedie Stilte, a.u.b! geeft ToneelTijlTernat jou die kans. Het publiek krijgt het wel en wee van een fictief gezelschap te zien. En uiteraard gaat er veel mis.

Stilte, a.u.b! start op de vooravond van de première van een nieuwe productie. Het ziet er echter niet goed uit. De tekst is nog altijd niet gekend, acteurs zijn niet te vinden en allerlei intriges zorgen voor oplopende spanningen tussen de acteurs. Na de pauze kan het publiek ook letterlijk een blik achter de schermen werpen en zien we hoe het de acteurs vergaat in de coulissen tijdens een voorstelling. De chaos lijkt daar nog groter dan op de scène.

De spelers van ToneelTijlTernat maken momenteel tijdens de repetities vaak letterlijk mee wat ze eigenlijk moeten spelen. Dat zorgt nu al voor veel hilariteit en dat hopen ze ook het publiek te bieden tijdens de echte voorstellingen. In dezelfde trend als een van de vorige producties Foei, minister! brengt Tijl ook nu een typische, oerdegelijke en erg straffe deurenkomedie in een regie van Pieter Klinck. Het publiek mag zich opmaken voor een avondje lachen en genieten.

Stilte, a.u.b! wordt opgevoerd in CC De Ploter op vrijdag 29 november, zaterdag 30 november, donderdag 5 december, vrijdag 6 december en zaterdag 7 december, telkens om 20 uur. Kaarten kosten 9 euro en zijn te verkrijgen via www.ccdeploter.be (supplement van 90 cent voor de online verkoop) of aan de balie van De Ploter.

www.toneeltijlternat.be.

Ook het nieuws vraagt om steeds met liefde en zorg te worden omringd. Bondig waar het kan, langer als het moet, maar altijd duidelijk en helder.

Laat een commentaar achter

*