Toneelgroep Safier is saffier

Datum15/11/2013 - 24/11/2013
LocatieZaal Keperenberg in Itterbeek
Website

Nee, toneelgroep Safier verandert niet van naam, maar wordt wel 45 jaar. En laat dat nu toevallig een saffieren jubileum zijn. Het uitgelezen moment om er een groot feest van te maken.

Dat doet Safier met de voorstelling ‘Midzomernachtsdroom’ van William Shakespeare in een regie van Luc Vierendeels.

Maar liefst 24 spelers staan op de scène om de klassieke komedie tot leven te brengen, van de meest ervaren ‘oude’ rotten tot nieuwelingen. Goed voor een avondje ontspanning, met na de voorstelling een drankje op onze kosten!

Praktische informatie vind je hieronder, we zijn volgende week elke avond vanaf 19.30 uur in zaal Keperenberg. Steeds welkom voor een babbel over ons bijzonder jubileum, maar wel graag vooraf een seintje per kerende of bij Kor Caenepeel op 0486 68 63 96, zodat we in onze planning rekening kunnen houden met jullie komst.

Midzomernachtsdroom

Egeus zit met de handen in het haar. Hij heeft zijn dochter Hermia uitgehuwelijkt aan Demetrius, maar die is verliefd op Lysander en wil er samen met hem vandoor gaan. Ten einde raad klopt hij aan bij de edelman Theseus, die op het punt staat te trouwen met zijn Hypolita.

Ter ere dat huwelijk bereiden verderop in de stad enkele werklieden een toneelstuk voor. Helaas kunnen weinigen onder hen verdacht worden van enig acteertalent. 
Tegelijk heeft een ander koppel, Oberon en Titania, opnieuw ruzie. Sinds Titania een kind adopteerde verwaarloost ze haar man.

Hij stuurt zijn hulpje Puck op pad om een liefdessap te halen zodat hun liefde terug kan opflakkeren. Maar de liederlijke Puck is niet het meest betrouwbare hulpje…

  • Vrijdagen 15 en 22 november om 20.30 uur
  • Zaterdagen 16 en 23 november om 20 uur
  • Zondagen 17 en 24 november om 15 uur

Zaal Keperenberg in Itterbeek

Kaarten kosten 8 euro. Reserveren op 02 569 00 48 van dinsdag tot vrijdag tussen 9 en 12 uur.

Ook het nieuws vraagt om steeds met liefde en zorg te worden omringd. Bondig waar het kan, langer als het moet, maar altijd duidelijk en helder.

Laat een commentaar achter

*