LENNIK kWADRAAT

Putjes vullen voor betere wegen en pleinen

Gepost op 23/10/2019
Door: Jean-Paul Van der Elst
Tags:

Op 19 oktober voerde N-VA – Lennik Kwadraat een ludieke actie op de Markt in Lennik. Gewapend met emmers en regenwater wilden ze de putten en verzakkingen aantonen op het marktplein. Het oppositiekartel vraagt zo meer aandacht van het gemeentebestuur voor hun plicht om de Lennikse wegenis te onderhouden en veilig toegankelijk te houden.

De oppositie klaagt aan dat het Lenniks gemeentebestuur van Open-VLD, CD&V en Groen vooral bezig lijkt met aankondigingspolitiek over prestigeprojecten, die dan al te vaak in de problemen belanden met grote vertragingen en meerkost tot gevolg. Maar voor essentiële onderhoudswerken zijn de inspanningen eerder minimaal.

Jean-Paul Van der Elst