2013-10-19 kroegentocht 003a De Waeg

FOTO’S: Kroegentocht Weekend van de Jeugd Liedekerke

Gepost op 20/10/2013
Door: Rudy De Saedeleir

De kroegentocht tijdens het Weekend van de Jeugd in Liedekerke is intussen een klassieker geworden. Ook zaterdagnacht was het weer ambiance troef in tien kroegen, met elk een bandje of deejay, plus twee fuifbussen die non-stop rondreden tussen de kroegen.

De deelnemers waren Café Terminus (DJ Thierry Van Brabant), Café den Appel (Bram & Lennert en Midlive), Café Maes aan de Dender (Promille coverband), Café Palace (Undercuver), De Heeren van Liedekercke (WIET”live”), Café Ex Aequo (DJ), De Waeg (Tristar en Champagne is for hookers), Café De Poort (Commerwell), Real Café (DJ Benny).

Rudy De Saedeleir
Ook het nieuws vraagt om steeds met liefde en zorg te worden omringd. Bondig waar het kan, langer als het moet, maar altijd duidelijk en helder.

Laat een commentaar achter

*