2014-04-30 Meet and Greet ijshal 33

FOTO’S: Meet and greet met Olympische winteratleten

Gepost op 01/05/2014
Door: Rudy De Saedeleir

In de Bloso ijshal in Liedekerke was er woensdagavond een ‘meet and greet’ met de Belgische atleten die in februari deelnamen aan de Olympische Winterspelen in het Russische Sochi.

Het ging om een initiatief van twee studenten Sportmanagement aan de Universiteit Gent, Kevin Buydts en Mireille Mostaert, ten voordele van het Kinderrevalidatiecentrum UZ Gent.

Het gebeuren startte met een show op het ijs verzorgd door Kevin Van der Perren en met alle aanwezige atleten. Ook Vlaams minister van Sport Philippe Muyters en Paul Van Cauwenberge, prorector van de Universiteit Gent en tevens peter van het evenement, waren aanwezig.

De aanwezige atleten waren de Belgische bobsleedames Hanna Mariën en Elfje Willemsen, kunstschaatsers: Jorik Hendrickx, Katrien Pauwels, Kevin Van der Perren en Jenna McCorkell, snelschaatsster Jelena Peeters en freestyle skister Katrien Aerts

Bart Swings en Seppe Smits konden niet aanwezig zijn, maar zij hadden aan de organisatoren wel een (video-)interview toegestaan en hadden ook voor gesigneerd materiaal gezorgd.

De aanwezigen konden ook snowboarden op de Wii console en er was een ‘wall of fame’ met knipsels over de atleten in de kranten.

Foto’s: Jacky Delcour

 

Rudy De Saedeleir
Ook het nieuws vraagt om steeds met liefde en zorg te worden omringd. Bondig waar het kan, langer als het moet, maar altijd duidelijk en helder.