Cleymans & Van Geel

Cleymans & Van Geel – Seizoensopener in GC Warande

Datum20/09/2013 - 20/09/2013
LocatieGC Warande, Opperstraat, Liedekerke
Websitehttp://www.liedekerke.be/

Bloedbroeders Jelle Cleymans en Jonas Van Geel geven samen, met een formatie professionele muzikanten, het feestelijke startschot van ons cultuurseizoen. De eigenzinnige interpretaties die ze geven aan talloze, onsterfelijke Nederlandstalige hits maakt van onze seizoensopener een knallende party. Het repertoire gaat van Gorki tot Clouseau, van Frank Boeijen tot Borsato, van Rob de Nijs tot Raymond van het Groenewoud en ga zo maar door…

De spitsvondige interactie tussen Jelle & Jonas zorgt voor hilarische toestanden. Met Cleymans & Van Geel gaat ons dak er af! Bij jouw ticket van deze feestelijke seizoensopener zal een gratis glaasje bubbels niet ontbreken.Bloedbroeders Jelle Cleymans en Jonas Van Geel geven samen, met een formatie professionele muzikanten, het feestelijke startschot van ons cultuurseizoen. De eigenzinnige interpretaties die ze geven aan talloze, onsterfelijke Nederlandstalige hits maakt van onze seizoensopener een knallende party.

Het repertoire gaat van Gorki tot Clouseau, van Frank Boeijen tot Borsato, van Rob de Nijs tot Raymond van het Groenewoud en ga zo maar door… De spitsvondige interactie tussen Jelle & Jonas zorgt voor hilarische toestanden. Met Cleymans & Van Geel gaat ons dak er af! Bij jouw ticket van deze feestelijke seizoensopener zal een gratis glaasje bubbels niet ontbreken.

Ook het nieuws vraagt om steeds met liefde en zorg te worden omringd. Bondig waar het kan, langer als het moet, maar altijd duidelijk en helder.