Sexpoppen

Bordeel met sexpoppen

Gepost op 16/04/2018
Door: Jean-Paul Van der Elst
Tags:

Je kan het zo gek niet bedenken of het bestaat werkelijk. In Meise opende Fabrice Jacobs het eerste ‘Sex Doll House’ in België, een bordeel waar de vrouwen zijn vervangen door ‘seks poppen’. Dat meldt een artikel in de Franstalige Brusselse krant  La Dernière Heure. Het artikel werd gretig overgenomen in de Vlaamse pers.

Fabrice bouwde zijn eigen woonkamer om tot ontvangstruimte voor de klanten. De geïnteresseerde klanten kunnen gebruik maken van de diensten van Jessica, Eva, Amelia, Gabriëlla, Kyara, Linda, Sabrina en Lolita, sekspoppen die elk zo’n 2000 euro hebben gekost. Alles bij mekaar investeerde Jacobs zo’n 20.000 euro. De tijd die je doorbrengt met de ‘dames’ wordt afgerekend tegen 50 euro voor een half uur, 80 euro voor een uur of 120 euro voor anderhalf uur.

Maar daarvoor mag je zelf hoofd, lichaam, kledij en kapsel kiezen. Na elke klant worden de poppen gereinigd en ontsmet en er zijn gratis condooms voorhanden. Jacobs wil in de toekomst zijn aanbod uitbreiden met andere, bijzondere poppen. De poppen kunnen ook gekocht of verhuurd worden.

Ondertussen heeft Jacobs de eerste klanten al over de vloer gekregen en dat “zonder reclame te maken”. Wie interesse heeft, vindt de contactgegevens na enig gegoogle.

Jean-Paul Van der Elst