Loud noise

Feest in hangar: lawaaihinder tot ’s morgens vroeg

Gepost op 24/09/2017
Door: Jean-Paul Van der Elst
Tags:

De voorbije nacht zorgde een trouwfeest in een hangar voor ongehoorde (!) geluidshinder in verschillende dorpen: Brussegem, Peizegem, Opwijk, Buggenhout en Lebbeke. Dat is wel een erg grote straal, dus moet de geluidsoverlast zeer bijzonder geweest zijn. Op internet klaagden heel wat (jonge) mensen over aanhoudend nachtelijk lawaai.

De muziek duurde tot de ochtend. De politie werd door verschillende personen op de hoogte gebracht. Volgens sommigen zou de politie de ‘trouwfuif’ om 7.30 uur stil hebben gelegd. Waar de hangar zich precies bevond, konden we niet meteen achterhalen.

Jean-Paul Van der Elst
  1. Walter

    Om 7.30 uur stilgelegd ? Belachelijk te laat. Heeft de politie überhaupt wel iets gedaan ? Misschien was dat feest om 7.30 uur gewoon gedaan.