MERCHTEM MERCHTEMSE KIEKJES

Merchtemse Kiekjes

Gepost op 20/10/2017
Door: Jean-Paul Van der Elst
Tags:

De Zomerkiekjes werden Merchtemse Kiekjes maar onder de winnaars waren een paar echte ‘anciens’. Er werden 137 foto’s in vijf categorieën bekeken en beoordeeld door de juryleden Guido Breckx, Paul Keppens en Mario Van de Velde. In de categorie ‘Evenementen’ ging de eerste prijs naar Jean-Paul Van den Abeele. De eerste prijs voor ‘Ossel en Hamme’ ging naar Kristof De Plecker. In de reeks ‘Gebouwen’ ging de cheque van 125 euro naar Eddy Bogemans.

Bij de ‘Landschappen’ was Freddy De Winter de beste. Hij zou later ook tot ‘over all’ winnaar uitgeroepen worden. Bij ‘Verenigingen in Actie’ was Florence Biesemans de beste. Eddy Bogemans kaapte drie prijzen weg, Jean-Paul Van den Abeele en Freddy De Winter allebei twee. Deze laatste zou met zijn landschap met kolen tot ‘over all’ winnaar uitgeroepen worden.

Jean-Paul Van der Elst