ME Overlijden Luc Ceulemans

Gemeenteraadslid Luc Ceulemans overleden

Gepost op 12/03/2018
Door: Jean-Paul Van der Elst
Tags:

Vandaag (maandag 12 maart) overleed gemeenteraadslid Luc Ceulemans (51) in het Academisch Ziekenhuis van Aalst. Luc Ceulemans maakte als sp.a-er deel uit van de meerderheid LvB in de gemeenteraad van Merchtem. Hij leed aan een slepende ziekte. In de gemeenteraad wordt hij opgevolgd door Lan Tran Thu. Lilian Hauspie blijft nu als enige vertegenwoordiger van sp.a zetelen in de gemeenteraad.

Foto: Eind januari was Luc Ceulemans nog aanwezig als kandidaat voor de Lijst 1785, opvolger van LvB in Merchtem.

Jean-Paul Van der Elst
  1. Kestemont Viviane

    Beste

    Ik ben Luc zijn beste vriendin en zou graag hebben dat er iets rechtgezet wordt ! Hij is 51 jaar en is in het ASZ Aalst overleden ! Gelieve u juist te informeren alvorens rap rap rap een artikel in mekaar te flansen om de “eerstes” de pers te bereiken !