Kaas en breughelbuffet

Eetfestijn voor Kind, Ouder en Kanker

Gepost op 17/04/2018
Door: Jean-Paul Van der Elst
Tags:

Op 28 april organiseren Nancy De Nil (uit Opwijk) en Brent De Boeck (uit Merchtem) een allereerste eetfestijn ten voordele van de vzw KOK (Kind, Ouder en Kanker). Deze vereniging zet zich in voor de patiëntjes op de kinderoncologische afdeling van het UZ in Brussel.

Nancy maakte kennis toen haar dochter de vreselijke ziekte kreeg. Het meisje heeft het helaas niet gered maar moeder Nancy wilde zich blijvend inzetten voor de afdeling van het ziekenhuis waar haar dochter liefdevol werd verpleegd. Al drie jaar lang werkt ze er al vrijwilliger tijdens het weekend met de vzw KOK.

Het allereerste eetfestijn dat ze samen met Brent De Boeck organiseert, vindt plaats in de gemeentelijke feestzaal van Brussegem op zaterdag 28 april tussen 17.30 en 21.30 uur. Er is een uitgebreid kaas- en breughelfestijn naar ieders smaak.

Jean-Paul Van der Elst