ME Sarah Sneyers banner

Merchtemse trekt provincielijst Groen

Gepost op 16/07/2018
Door: Jean-Paul Van der Elst

logo verkiezingen ASSEGroen heeft zijn kandidatenlijsten voor de provincie klaar. De Merchtemse Sarah Sneyers trekt de lijst in het arrondissement Halle-Vilvoorde. Na haar volgen Kenny Verbeeck (Hoeilaart), Stefanie De Bock (Pepingen), Aimen Horch (Vilvoorde), Noor Mousaid (Overijse), Finke Jacobs (Asse), Veerle Leroy (Beersel), Nicolas Tavitian (Zaventem), Leen Van Aken (Londerzeel), Anne Dedry, Freddy Kempeneer (Lennik), Loïc de Jamblinne de Meux, Veerle Wijffels (Zemst), Werner Godfroid (Bever), Kirsten De Weerdt (Halle), Karel De Ridder (Dilbeek), Marie-Jeanne Thaelemans (Meise), Eddie Boelens (Grimbergen), Luc Debraekeleer (Sint-Pieters-Leeuw) en An Moerenhout (Kapelle-op-den-Bos) die de lijst duwt.

Jean-Paul Van der Elst