Ten Bos Koekjesbak Banner

Wafeltjes voor Warmste Week en Sen

Gepost op 17/12/2018
Door: Jean-Paul Van der Elst
Tags:

Er hing een lekkere, zoet geur in de gemeentelijke basisschool Ten Bos in Peizegem. De kleuters en de kinderen van de lagere school gingen er aan de slag met boter, bloem, melk en eieren om deeg te maken. Van dat deeg werden daarna lekkere wafeltjes en koekjes gebakken.

En die worden woensdagmiddag, samen met lekkere chocomelk, aangeboden aan de mama’s, papa’s, oma’s en opa’s die aan de schoolpoort hun (klein)kinderen komen ophalen. De opbrengst gaat naar de Warmste Week van Studio Brusel, meer bepaald naar VVOC (Vlaamse Vereniging voor Ouders van Couveusekinderen). De actie is opgedragen aan Sen.

Voor meer foto’s, klik op onze fotospecial (rechter kolom van deze pagina).

Jean-Paul Van der Elst