ME Seniorenfeest 2019 2

1000 senioren uit de bol met Jo Vally

Gepost op 05/04/2019
Door: Jean-Paul Van der Elst
Tags:

Donderdag 4 april was een hoogdag voor zo’n 1000 Merchtemse senioren. Ze verzamelden in de gemeentelijke sporthal voor een dans- en ontspanningsnamiddag. Geheel gratis konden ze genieten van optredens van David Vandyck en Jo Vally.

Jo Vally, uit buurgemeente Meise, bracht de handjes in de lucht en de beentjes op de dansvloer. Ondertussen waren er broodjes, koffiekoeken en koffie.

Traditiegetrouw waren het gemeentepersoneel en de politieke mandatarissen van de partij om het de senioren naar hun zin te maken. Werk genoeg: broodjes smeren, koffie maken, pintjes en frisdrank rond dragen, … maar het liep gesmeerd want het seniorenfeest heeft al meer dan een paar edities op de teller.

ME Seniorenfeest 2019 1

Jean-Paul Van der Elst