MERCHTEM ZVC Zanzibar

ZVC Zanzibar in het nieuw

Gepost op 15/01/2020
Door: Jean-Paul Van der Elst
Tags:

Een jaar of drie geleden vervelden de Orga-Boys tot ZVC Zanzibar. De naam kwam uiteraard van de nieuwe sponsor, Pop-Up Zanzibar. De spelersgroep werd samengehouden en er kwamen enkele versterkingen op en naast het veld zoals de nieuwe hoofdcoach Jan “Tornado” Thomas.

Door een groeiende vraag naar een tweede ploeg werd deze dan ook dit jaar opgestart. Een mix van ervaren spelers zoals Sam “Voordekkers” Dours en enkele nieuwe spelers die als barman actief zijn in de zomerbar.

Nieuwe truitjes konden dan ook niet op zich laten wachten om deze twee ploegen in de kijker te zetten. Hoe kan dit dan ook beter in het knal oranje. Een verwijzing naar de heerlijke zomerse zonsondergangen in Pop-up Zanzibar.

En met succes, de nieuwe truitjes werken motiverend, beide ploegen zijn terug te vinden in de top 3 en strijden nog mee voor het kampioenschap en promotie.

Jean-Paul Van der Elst