vanden borre Ninove

Winkel Vanden Borre Ninove overvallen

Gepost op 14/01/2016
Door: Rudy De Saedeleir

De elektrozaak Vanden Borre langs de Brusselsesteenweg in Ninove werd vanmorgen overvallen.

De daders bedreigden het winkelpersoneel met een wapen. Ze sloegen nadien op de vlucht, vermoedelijk met een witte bestelwagen. De nummerplaat blijkt gisteren te zijn gestolen in Koekelberg. De politie zette de achtervolging in, maar raakte het spoor kwijt. Volgens het parket zijn de daders gevlucht zonder buit, nadat een werknemer het alarm in werking stelde. Er is ook een schot gevallen, maar niemand raakte gewond.

Over wat er zich in de winkel afspeelde is nog weinig geweten. Iemand van het winkelpersoneel werd wel met een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De persoon was niet gewond, maar verkeerde in shock.

De winkel blijft de rest van de dag gesloten. De federale politie en het parket zijn ter plaatse om de nodige vaststellingen te doen.

Rudy De Saedeleir
Ook het nieuws vraagt om steeds met liefde en zorg te worden omringd. Bondig waar het kan, langer als het moet, maar altijd duidelijk en helder.