zwerfvuil Opwijk - KSJ

FOTO’S: Opwijkse jeugdverenigingen ruimen zwerfvuil

Gepost op 21/10/2013
Door: Rudy De Saedeleir

De Opwijkse jeugdverenigingen trokken afgelopen weekend de straat op om zwerfvuil te ruimen. KLJ Nijverseel, KSJ Droeshout en 12+ Mazenzele ontfermden zich over ‘hun’ deelgemeente. De straten van Opwijk-centrum werden verdeeld onder KSA, Chiro Pol, VVVKB Heiveld en de Jeugdharmonie.

De zwerfvuilactie werd georganiseerd door de gemeentelijke milieudienst en jeugddienst in samenwerking met de Jeugdraad en de jeugdverenigingen. De gemeente zorgde voor vuilniszakken en iedereen kreeg een paar handschoenen, een appel en een gadget, in de vorm van een groen zaklampje met het logo van de gemeente.

Schepen van Jeugd Vera De Koster heeft de jeugdverenigingen reeds bedankt en gefeliciteerd met dit initiatief. 

Rudy De Saedeleir
Ook het nieuws vraagt om steeds met liefde en zorg te worden omringd. Bondig waar het kan, langer als het moet, maar altijd duidelijk en helder.

Laat een commentaar achter

*