Tollembeeki

FOTO’S: Pasar Roosdaal op bezoek bij weerman Luc Herremans

Gepost op 23/03/2014
Door: Rudy De Saedeleir

Pasar Roosdaal werd zaterdag 22 maart in Tollembeek verwelkomd door weerman Luc Herremans van het weerstation Meteo Tollembeek. De 23 aanwezigen kregen eerst wat lekkers met een drankje voorgeschoteld door de vrouw des huizes.

Daarna ging het naar buiten waar een demonstratie volgde van thermometerhut, hygro-, pluvio-, anemo- ,baro- en andere meters, zodat de aanwezigen een goed idee kregen hoe de weerkundige metingen eigenlijk gebeuren.

Terug binnen vervolgde Luc met een uitgebreide en goed gestoffeerde diapresentatie, afgewisseld met nog meer didactisch materiaal. Op het einde van zijn uiteenzetting kreeg iedereen nog een keurig uitgegeven brochure en kon bovendien zelf nog eens weerman spelen door een weerkaart in te vullen. Het gezelschap werd uitgewuifd met een souvenirtje.

Rudy De Saedeleir
Ook het nieuws vraagt om steeds met liefde en zorg te worden omringd. Bondig waar het kan, langer als het moet, maar altijd duidelijk en helder.

Laat een commentaar achter

*