willy sommers jaarmarkt ternat 01

FOTO’S: Willy Sommers bouwt feestje op jaarmarkt Ternat

Gepost op 20/10/2013
Door: Rudy De Saedeleir

Het kostte hem zichtbaar enkele liters zweet, maar Willy Sommers zette, met de hulp van dansgroep Rhythm Nation, in een nokvolle jaarmarkttent in Ternat opnieuw een mooi slotmoment neer van het dagprogramma.

Op de populariteit van de Lennikse charmezanger zit nog steeds geen sleet en Filip De Keersmaeker, voorzitter van de jaarmarkt, maakte al meteen een afspraak met Willy voor volgend jaar, voor de zilveren feesteditie van de Ternatse jaarmarkt. 

Een reeks sfeerfoto’s van Joska van Malder van de jaarmarkt Ternat vind je hier.

 

Rudy De Saedeleir
Ook het nieuws vraagt om steeds met liefde en zorg te worden omringd. Bondig waar het kan, langer als het moet, maar altijd duidelijk en helder.

Laat een commentaar achter

*